Why does this script work in GGB 5 Classic but not in GGB Web?

ferhat shared this question 4 months ago
Answered

Hi!

The attached construction works fine under GGB 5 Classic. But, when the same construction is upload to GeoGebra Materials, the app doesn't work anymore...

Best Answer
photo

Found the problem, it's a bug with Ç. Change it to \c{C} for now

Comments (9)

photo
2

I'm sorry but I don't see any scripting. But I see a Join command that doesn't produce a list as you intended (even for me in GG5). Join(l1, m1) doesn't produce a new list, apparently because you're using double brackets for l1={{"En", "Boy", "Çevre"}}. If you define l2={"En", "Boy", "Çevre"} then Join(l2, m1) does work.

chris

photo
1

First of all, thank you very much for your answer. The file I sent works fine on the desktop. But when I upload it to geogebra.org it doesn't work. As you said, I did l2= {"En", "Boy", "Çevre"} and then Join(l2, m1) but it gave a warning. So when the double brackets are not used, it does not work on the desktop.

photo
2

doesn't work
Please say

* what happens for you exactly

* what you'd like to happen exactly

photo
2

Also you are using a really old version - please upgrade http://www.geogebra.org/download

photo
1

Thank you for your valuable comments. I want the table to appear when I click the checkbox. It works normally but when I upload it to the site (geogebra.org) it doesn't work.

photo
photo
2

also attach the commands or capture if the worksheet works before saving but not after saving

photo
1

Thank you for your valuable comments and help. Let me try again and hopefully this time I can.

photo
photo
2

Found the problem, it's a bug with Ç. Change it to \c{C} for now

photo
1

Yes, you are right. I did not notice. Thank you very much. Best regards...

photo
© 2021 International GeoGebra Institute