Volgorde in overzicht constructiestappen

Nico Johan van Wijngaarden shared this idea 6 years ago
Completed

Omdat ik Goegebra gebruik voor het maken van filmpjes, maak ik veel gebruik van het overzicht constructiestappen. In de download versie van Geogebra kun je heel mooi de volgorde van de constructiestappen achteraf aanpassen door te slepen (uiteraard alleen als de objecten onafhankelijk van elkaar zijn). Het aanpassen van de volgorde in het overzicht van constructiestappen lijkt in de online versie van Geogebra niet te werken. Zie ik iets over het hoofd? Of wordt hier nog aan gewerkt? Of doe ik iets verkeerd?


Ik vind het een hele handige optie, als je bijvoorbeeld achteraf pas tekst wil toevoegen die je wel al in het begin in beeld wil hebben.

Comments (6)

photo
1

Dat lijkt inderdaad niet te lukken. Ik heb daarom je 'vraag' veranderd in een 'voorstel' in de hoop dat iemand van de ontwikkelaars het bekijkt en je meer info kan geven over mogelijkheden en eventuele plannen.

chris

photo
1

Bedankt! Moet ik hier nog wat voor doen? En hoor ik dan hier weer wat ermee gebeurt?

photo
photo
2

ik wacht nog even af of er reactie komt vanuit de ontwikkelaars, want dat zijn de enige die je kunnen voorthelpen ivm de beperkingen en/of plannen van de verschillende versies en of ze voor elke vraag en/of probleem alle talen napluizen met de vertaalknop, dat weet ik niet. Komt er geen antwoord, dan herhaal ik de vraag zelf nog eens in het Engels. Op elke reactie krijg je telkens een mailtje van GeoGebra, zodat je niet telkens tevergeefs moet gaan kijken. Voorlopig is de enige 'oplossing' de bestanden op te bouwen in de offline versie.

chris

photo
1

beste

https://www.geogebra.org/he...

ik heb het nog een keertje in het Engels gevraagd, maar krijg geen reactie, ondanks de activiteit van de hoofdontwikkelaar op andere vragen. Ik lees dit als "dat weten we wel en we zijn er totaal niet mee bezig...".

Ik vrees dan ook dat het er niet direct zal van komen en dat je ofwel via de ggb-versie de stappen moet verschuiven, ofwel het meteen 'goed' doen in de webversie. Komt er onverwacht alsnog reactie, dan hoor je het wel.

chris

photo
1

beste

GeoGebra ontwikkelaar Michael Borcherds heeft net een antwoord gepost 'please try version...'.

https://www.geogebra.org/he...

Soms worden dingen opgepikt en vallen ze na een tijdje uit de lucht. De verwachtingen van iemand die een probleem vaststelt en de agenda's van ontwikkelaars die met projecten bezig zijn, tussendoor bugs wegwerken en er nu en dan extra's tussen wringen, lopen niet altijd gelijk. Ik hoop dat het je nu lukt en je door het melden zo het programma weer een stapje vooruitgeholpen hebt.

chris

photo
1

Beste Chris,


Het werkt inderdaad nu erg goed en daar ben ik heel blij mee. Bedankt voor je inzet! Heel fijn dit :)


Groet,


Nico

© 2022 International GeoGebra Institute