tools

agarcia shared this question 15 years ago
Answered

Després de la xerrada d'ahir m'he animat a crear algunes "tools" (ens donarà permís el Markus per tornar a dir-ne macros?).

El cas és que les deso en una carpeta però en tornar a obrir el geogebra no hi són.

Com que vaig haver de marxar en punt a les 8, no sé si després es va parlar de com incorporar les "tools" al programa quan s'inicia aquest i/o si hi ha la possibilitat d'iniciar carpetes de "tools" per temes.

Comments (1)

photo
1

Hola.


La sessió de l'altra dia va ser molt interessant per comprovar que aquest programa segueix evolucionant i cada vegada s'anirà fent més complet.


Respecte al que dius sobre les "tools", he esbrinat algunes coses:


1. Quan tens diferents fitxers desats amb format .ggt (cadascun és una "tool" o un grup d'elles), els pots carregar, un a un, accedint a Fitxer | Obre i triant el fitxer que vols. És important remarcar que si ho fas quan tens alguna construcció a mig fer, aquesta es conserva.


2. També pots executar cadascun dels fitxers ggt i s'obre el GeoGebra (versió pre-release) amb la "tool" corresponent.


3. Si vas a http://www.geogebra.org/en/... pots veure diferents exemples. Per separar les "tools" dels diferents grups d'eines, hauries de fer servir l'opció Tools | Customize toolbar


4. També hi ha un truc que funciona. Quant tinguis fetes i incorporades unes determinades "tools", desa-ho com un fitxer ggb sense cap construcció feta i amb un nom determinat. Cada vegada que recuperis aquest fitxer, tindràs les "tools" incorporades.


Cordialment,


Pep Bujosa

© 2022 International GeoGebra Institute