show trace not working -geogebra online

Carlos Maiz shared this question 6 days ago
Answered

Hi,

the option Show Trace works under GeoGebra Classics 5 (desktop) to this file https://www.geogebra.org/m/nemg3k7h, but not on Online version. (point H_1)

Am I doing anything wrong?

Thanks!

Files: tela.PNG

Comments (13)

photo
1

Indeed there's a problem. It's aleady mentioned in https://help.geogebra.org/t... so it's not you who's doing anything wrong but there' a problem with the program while uploading.

chris

photo
1

Buongiorno, Professore. Il problema non credo stia nel caricamento. Anche vecchie applet non funzionano più.

photo
1

Thank you for your reply. The problem seems not be due the upload. In this example ( https://www.geogebra.org/m/b8a8sn75 ) you see the same problem, even it was created entirely online.


Updated: strange... now this example is working...

photo
2

I looped the animation problem to the developers!

chris

photo
1

The developers say they'll fix this bug asap

chris

photo
1

Thank you very much!

photo
1

Good to know that the developers are about to fix it. I was about to cry since I will need the Trace option for a little presentation. My desktop GGB version 5 for mac is not working either.

photo
photo
1

Sorry about that - it's fixed now in v569


(You might need to clear your browser's cache)

photo
1

Thanks Michael.

I still have a little issue with this one. https://www.geogebra.org/m/xtgsqyka

The trace works but not as I expected. Before the issue, the trace was black when the point in in the Mandelbrot set, and white when it is not.

Now it does not change colors.

Any advice? Thanks in advanced.

photo
1

The same thing happens for this one https://www.geogebra.org/m/XQprvGbW

made ny Ben Sparks.

photo
1

I already cleared my browser's cache.

photo
1

Sorry, that's a different bug (we're on it!)

photo
1

Thanks :)

photo
© 2019 International GeoGebra Institute