Problem with parameter in point command

Gluon137 shared this question 4 months ago
Answered

I have a problem with the point command.

https://www.geogebra.org/cl...

Point A moves on the sequence of polygons with the parameter s.

On the triangle (n=1) the point A reaches its starting position by s=.74

On the square (n=2) the point A reaches its starting position with s=.8

I think it should be 1 in all cases. Can you help me please?

Best Answer
photo

As those are closed curves, the point usually starts at 0 and reaches the stating point again at 1.


but if you define polygon(A,B,C,A) this is a quadrilateral, the A is the point at 0 and at 0.75..1

you must define polygon(A,B,C) for a triangle

Comments (11)

photo
2

When I try to open your link, I get "Opening file failed".

photo
1

I have no clue, why it does not work

photo
1

both are the same wrong link

photo
2

That's private, please make it shared with link

photo
1

I can't find the option to close this thread. Does a moderator have to close it?

photo
photo
1

I am really sorry. Does this one work?

https://www.geogebra.org/cl...

photo
1

Ok, now it works.

photo
photo
1

The starting position for all paths are 0, and it is the left point of the path

what is the problem??

photo
1

As those are closed curves, the point usually starts at 0 and reaches the starting point again at 1.

https://www.geogebra.org/cl...

photo
photo
2

As those are closed curves, the point usually starts at 0 and reaches the stating point again at 1.


but if you define polygon(A,B,C,A) this is a quadrilateral, the A is the point at 0 and at 0.75..1

you must define polygon(A,B,C) for a triangle

photo
1

AH! Thank you very much! Thats it. I' have been thinking about this for weeks!

photo
© 2021 International GeoGebra Institute