Noi metode de predare a matematicii şi fizicii

inscrieredirectoare shared this question 9 years ago
Answered

Buna,


Dr. doc. Damjan Kobal, matematician la Universitatea din Ljubljana, a prezentat aspecte privitoare la utilizarea tehnologiei la clasă și în viața de zi cu zi, a insistat asupra importanței motivației în predare și a dezvăluit idei tehnico-matematice simple, care implică folosirea matematicii atât în înțelegerea fenomenelor, cât și în optimizarea rezultatelor. Tot el a condus o sesiune de lucru în care cursanții și-au dezvoltat abilitățile de utilizare a soft-ului GeoGebra, atât din punct de vedere tehnic, cât și al detaliilor de prezentare. Nu în ultimul rând, el a pledat pentru știință și bun simț în activitatea profesională și în viața personală.


Multa bafta!!

Comments (1)

photo
1

O data cu dezvoltarea versiunii sale in limbajul JavaScript, softul GeoGebra a devenit mai atractiv pentru persoanele carora le place sa experimenteze.

Lucrul cu GeoGebra se invata destul de usor daca se citesc cu atentie informatii despre acest program aflate pe siteul geogebra.org si pe alte siteuri de pe internet.

Informatia aceasta despre ce a facut Dr. doc. Damjan Kobal este interesanta si o sa caut sa vad daca mai exista relatii pe aceasta tema pe internet, avand in vedere ca acest topic are varsta de 3 ani.

© 2021 International GeoGebra Institute