Hvorfor laver man ikke en Geogebra app?

Mikk-kje shared this question 10 years ago
Answered

Man skal tage sin laptop eller tablet med i skole hver dag, hvorfor laver man så ikke en app til tabletsne så de også kan være med?

Comments (11)

photo
1

Eller idet mindste bare lave en online HTML 5 platform

photo
1

Tak, men, jeg kan kun lave prikker, uanset hvilken funktion jeg vælger, er det mig der er ...?

photo
1

Hi,


sorry, I don't speak Danish, but I understand that the all tools behave like you were using a point tool. It would be very helpful if you could describe the issue with more details (what device / browser do you use? does it display eg. http://tube.geogebra.org/st... correctly?) in the dedicated forum: https://www.geogebra.org/fo...


Cheers,

Zbynek

photo
1

Som du kan se arbejdes der på en HTML5-app, og udviklingen af en rigtig app til iPad og Android er også sat i gang. Ingen af projekterne er dog helt færdige endnu, så vi må nok væbne os med tålmodighed.


/Mikkel

photo
1

Jeg kan se den sidste post er ved at være længe siden. deslige er den sidste update omkring en IOS app til geogebra længe siden.


Nogen der ved / har hørt en ny status på hvor langt man er nået, med udviklingen af en iOs app til geogebra?

photo
1

Kigger med her

photo
1

I teorien er der nu kommet app til Win8 og Android, men de duer ikke til det nævnte forhold fordi en eller anden har besluttet at de apps kun kan køre når skærmene er store nok. Vanvittigt efter min mening, og helt sikkert dumt, hvilket denne tråd vidner om.

photo
1

Har brug for hjælp..... tror jeg.


Jeg sidder med ipads og har før arbejdet med PC.

Jeg mangler imidlertid nogen funktioner i app'en........


Hvordan kan jeg skalere mine værdiakser så de ikke er ens?

Hvordan kan jeg indsætte et billede fra min ipad?


Har du en løsning har du reddet min jul :laughing:


Morten

photo
1

Har netop hentet app'en. Men savner muligheder for at ændre navn på punkter og linjer. Hvor kan jeg læse/lære om app'en???


Ser frem til svar :)

photo
1

Hej Claus,


Der er vist stadig en del ting, der ikke er tilføjet som klik funktioner. Alle funktioner burde dog være tilgængelige gennem inputfeltet.

Omdøb[ <objekt>, <navn> ]


Denne kommando kan omdøbe objekter.


Jeg bruger ikke selv tablet versionen, da jeg synes, den er for besværlig endnu, så jeg kan ikke hjælpe dig med en guide.


Hvis du har lyst, kan du springe ind i en dansk facebookgruppe, der primært handler om GeoGebra i grundskolen, men hvor der også er ret hurtig hjælp på diverse tekniske problemer, man måtte have.


Den hedder GeoGebra Hangouts.


Mvh Bo.

© 2023 International GeoGebra Institute