Horizontal line missing in png format

lukerobinson shared this question 2 years ago
Needs Answer

Hi

I have a graph on which (among other things) I've drawn the horizontal line y=1.

There appears to be a problem with this line and whether it appears when exported to png format.

If the x-axis : y-axis ratio is 1:1, the line appears in the exported image, as expected. But if I change the x-axis : y-axis ratio, the line disappears when the ratio goes to 10:1 and above.

Has anybody else experienced this problem and does anybody know a solution to it?

Thanks

Comments (9)

photo
1

Please post your .ggb and .png files

photo
1

I am just selecting a part of the viewing area to save in png format.

The problem doesn't occur when I export the whole thing.

photo
1

I have not problem

windows7; GG 5.0.438 Feb 27 2018

photo
1

Are you using GeoGebra Classic 5 or 6?

photo
1

I am just selecting a part of the viewing area to save in png format. 

I supossed ver 5

NOW I had the same problem sometimes. it depends of zoom and size of export. It is very difficult to reproduce the problem


PD: when I save the exported image I do not see the preview image (windows) but I change the folder for saving and the preview image changes to right

photo
2

some pics for explain it

24ffb9cc165b2f8fbaa92b3442feba7c

photo
1

yes, version 5

photo
1

Please make some points called Export_1 and Export_2 to define the export window. If that still doesn't work please post the .ggb file with those points in

photo
1

I tried using the export points as suggested. It seemed to make no difference to the output.I have attached the .ggb file and .png file as requested.

© 2020 International GeoGebra Institute