geogebraboek eigenaar

user3715 shared this question 4 years ago
Answered

Hallo


Is het mogelijk om met 2 personen aan het hetzelfde werkblad te werken in een geogebraboek? Of kan persoon a alleen zijn werkbladen toevoegen in een geogebraboek en persoon b zijn werkbladen. Het zou namelijk handig zijn als persoon a ook aanpassingen kan doen aan persoon b zijn werkbladen in ons gezamenlijk geogebraboek.

Comments (1)

photo
1

Je kunt dit niet wanneer je zelf een gewoon werkblad of -boek aanmaakt. Je kunt het wel wanneer je dit materiaal toevoegt aan een groep waarin je dit materiaal plaatst. Diegene die het materiaal toevoegt aan het materiaal van de groep moet in de instellingen van het materiaal (via het icoon met de drie vierkantjes) zo instellen dat niet alleen de uploader, maar ook andere leden het kunnen bewerken. Meer info over werken met groepen vind je in een initiatiehandleiding: Klik in een ggb bestand in de menubalk op help en selecteer initiatiehandleidingen. Op die online pagina vind je de handleiding wel in de lijst.

Een ander alternatief is natuurlijk dat je samen eenzelfde login deelt, zodat je in feite beiden dezelfde eigenaar bent.

chris

© 2021 International GeoGebra Institute