GeoGebra Chrome App og Google Drive

tda shared this question 7 years ago
Answered

Hej.

Er der en venlig sjæl der kan forklare mig hvordan man kan gemme en fil fra GeoGebra Chrome appen, direkte i sit Google Drive?

Umiddelbart SKAL man melde sig til GeoGebra Tube og være logget ind i appen, for at feltet [Save to Google Drive] kan anvendes!!


Kræver det en licens og at man installere appen i sit Google Domæne og derfra giver adgang?

Vi har nemlig Google Apps for Education og anvender Chromebooks samt Chrome browser på Windows maskiner.

Jeg har brug for at vide hvordan det kan løses. For det med at signe op til GeoGebra Tube for ALLE elever er simpelthen for besværligt og ubrugeligt.


Håber der er nogen der kan hjælpe.

Comments (2)

photo
1

Hej.


Der kræves ingen licens for at bruge GeoGebra. Jeg har tidligere oplevet de samme problemer, men det virker fint for mig nu, både med min personlige googlekonto og min google apps.

Jeg fandt aldrig ud af hvorfor det ikke virkede, men måske ligger problemerne i når det er en Google apps konto man bruger. Jeg prøver lige at undersøge lidt selv.


Se forresten en forsmag på den kommende version her: http://chrome.google.com/we... - Jeg syntes der er mange forbedringer.

photo
1

Hej


Nu prøvede jeg med elevs apps konto som ikke havde brugt GeoGebra før.

Første gang man bruger Google apps til at logge på skal man lidt forskelligt igennem bla verificere sin mail, og ja der bliver oprettet en geogebratubekonto.

Når man så er inde i GeoGebra kan man ikke gemme på google drev ... Men hvis man så logger af og lukker vinduet og starter op igen + logger på + godkender adgangen til kontoen. Ja så kører det.


Håber du får det til at virke

© 2022 International GeoGebra Institute