Forum de GeoGebra en català

Pep Bujosa shared this question 17 years ago
Answered

Hola.


En Markus m'ha demanat que moderi aquest nou fòrum per als usuaris/es del GeoGebra de parla catalana. Espero que en aquest espai, poguem intercanviar opinions i experiències sobre aquest molt bon programa.


Fins aviat.


Pep Bujosa

Comments (3)

photo
1

Benvolgut Pep,


...i benvolgudes i benvolguts tots els que us incorporareu a aquest Fòrum; segurament la gran majoria dels qu evam tenir la sort de poder ser a la conferència del Markus ara fa una setmana vam quedar amb moltes ganes d'intercanviar experiències entorn al Geogebra.


Potser alguns sabeu que jo també sóc "fan" de la Wiris i per això començaré dient la meva opinió que són dos programes que es poden complementar. Jo no m'havia pogut dedicar amb calma a mirar el Geogebra i, renoi!, com molt bé diu en Pep, des del primer dia t'enganxa!


Ànim doncs a tothom a fer ben viu aquest fòrum.

Segur que el moderador ja ens hi ajudarà, perquè si mireu les seves activitats amb Geogebra veureu que són excelents! :D


Cordialment,


Antoni Gomà

photo
1

Benvolguts companys,

el passat dimecres 24/05/2006 el Markus ens va fer una presentació de GeoGebra al Departament d'Educació i Universitats. El dijous 25/05/2006 va realitzar un taller a la Universitat Autònoma de Barcelona que va finalitzar amb una rèplica de la qual em vaig encarregar.

En el taller els assistents vam poder posar en pràctica el GeoGebra i en la rèplica es va destacar la potència didàctica amb la que "desperta" GeoGebra, possibilitats de futur, alguns constrastos entres els nuclis de GeoGebra, Cabri-Géomètre i Cinderella, entre d'altres aspectes.

No hi ha dubte que GeoGebra omple un espai didàctic que estava buit o poc atès. La rèplica es va acompanyar d'un espai web que podeu consultar en l'adreça següent:

http://www.xtec.cat/~rpujol...

Endavant Pep amb la moderació d'aquest fórum en la que de ben segur mirarem de colaborar i, si s'escau, d'ajudar.

Abans de finalitzar aquesta primera intervenció en el fórum vull felicitar les persones que s'han encarregat de la traducció i encoratjar tothom a utilitzar aquest espai d'intercanvi entre docents de matemàtiques que, potser, també era una tasca a atendre i que GeoGebra ens ho està facilitant. L'espai web esmentat no ha tingut encara una revisió a fons i és per això que us agraïria em féssiu saber tot allò que hi observeu.

Des de la descoberta de GeoGebra el curs passat fins la iniciativa del professor Josep Maria Fortuny a convidar en Markus, GeoGebra s'ha fet conèixer. Ara està a les nostres mans la seva utilització, creació de materials i l'elaboració de recerques relacionades.

Cordialment

Romà Pujol

photo
2

Hola!


Algú m'ha demanat que comenti que cal fer per poder participar en el Fòrum. A continuació teniu els passos que cal seguir per registrar-se:


· A la pàgina inicial de tots els Fòrums heu de clicar l'opció Registrar-se.


· A la pàgina següent, heu de clicar sobre el rètol Estic d'acord amb les condicions....


· Entreu la informació requerida a la pàgina següent i premeu Trametre.


· El compte gairebé ja està activat. Ara rebreu un missatge de confirmació a l'adreça que heu entrat. Quan el rebeu, cliqueu l'enllaç que conté.


· Ara ja s'ha activat el compte, però per poder participar cal clicar sobre Iniciar sessió i entrar el nom d'usuari i la contrassenya que heu declarat al registre. Si voleu, podeu activar l'opció d'Iniciar la sessió automàticament...


I ja està!


Animeu-vos i participeu.


Pep Bujosa

© 2023 International GeoGebra Institute