EyeOS

mguinjo2 shared this question 15 years ago
Answered

Hola, he vist que reclamaveu mes activitat en aquest forum... he penjat una questio al forum en anglès per veure si alla em donen informacio sobre un tema que m'he estat mirant aquests dies, es tracta d'un sistema operatiu en línia anomenat eyeos (per cert, desenvolupat per gent d'aqui a Catalunya, eyeos.info).

La questió és que últimament estic mirant de trobar alguna solució pel problema de les màquines obsoletes amb que treballem al meu institut, i les dificultats que això suposa per treballar amb el geogebra. El SO aquest d'eyeos permet treballar en un servidor, creant un escriptori en aquest servidor, de manera que les aplicacions no les ha d'executar la teva màquina (útil si la teva màquina és de l'edat de pedra).

Però com que jo d'informàtica hi entenc més aviat gens, algú que hi entengui em pot dir si és molt somiar que algun dia tinguem una versió de geogebra que es pugui instal·lar en una plataforma de codi liure com aquesta?

Comments (2)

photo
1

Potser en aquest SO ha ha alguna menba d'emulador . . .

photo
1

La veritat és que no tinc els coneixements informàtics suficients. Sé que hi ha aplicacions java que hi funcionen, però caldria que algú que hi entengui hi doni un cop d'ull, ja que hi ha eines per crear noves aplicacions, però a mi se m'escapa.

Per si algú s'anima:

http://eyeos.info

http://www.eyeos.cat

© 2022 International GeoGebra Institute