Error a l'obrir fitxer .gbb en pàgina web

fgarcia shared this question 12 years ago
Answered

Hola a tothom!

Fins fa poc no coneixia el GeoGebra i ara només faig que pensar i dissenyar activitats pels meus alumnes, però encara necessito un cop de mà sovint. El problema que tinc és que a l'hora de penjar a la web (en un servidor on no puc instal·lar cap tipus de programari) no s'obri l'arxiu .gbb, en concret, surt un missatge d'error que diu "Error al abrir el archivo: http://elmeuservidor.com/la...; i llavors només s'obri una finestra del GeoGebra en blanc (com la que s'obté quan inicies el programa per començar a treballar).


He inserit dos applets en una mateixa finestra, però suposo que això no hauria de ser el problema, perquè a una altra pàgina només en tinc un i tampoc es veu.


Per fer això, he hagut de canviar la següent informació al codi de l'applet:


<applet name="ggbApplet" code="geogebra.GeoGebraApplet" archive="http://www.geogebra.org/web...; codebase="http://elmeuservidor.com/lamevacarpeta/" width="800" height="439" mayscript="true">

<param name="filename" value="http://elmeuservidor.com/lamevacarpeta/elmeuarxiu.ggb"/>


Agraeixo d'entrada tota l'ajuda que pugueu oferir-me.

Gràcies!


Francesc


PD: També he provat de pujar tots els arxius .jar al servidor i escriure archive="http://elmeuservidor.com/lamevacarpeta/geogebra.jar" en lloc d'anar a buscar aquests a la pàgina del GeoGebra, però tampoc em funciona.

Comments (3)

photo
1

Hola Francesc.


Crec que el problema està en voler-ho pujar tot al servidor. Aquí tens un exemple que funciona:


<applet name="ggbApplet" code="geogebra.GeoGebraApplet" codebase="./" archive="http://www.geogebra.org/web...; width="899" height="596">

<param name="filename" value="FuncSinCosTan.ggb"/>

<param name="java_arguments" value="-Xmx256m">

<param name="framePossible" value="false"/>


<param name="showResetIcon" value="true"/>

<param name="showAnimationButton" value="true"/>

<param name="enableRightClick" value="false"/>

<param name="enableLabelDrags" value="false"/>

<param name="showMenuBar" value="false"/>

<param name="showToolBar" value="false"/>

<param name="showToolBarHelp" value="false"/>

<param name="showAlgebraInput" value="false"/>

Sorry, the GeoGebra Applet could not be started. Please make sure that Java 1.4.2 (or later) is installed and active in your browser (<a href="http://java.sun.com/getjava... here to install Java now</a>)

</applet>


Fixa't que el fitxer ggb està a la mateixa carpeta del fitxer resultant html.


No sé si això et pot servir...


Pep Bujosa

photo
1

... també pots provar d'exportar amb l'opció ggp Fitxers & jar Fitxers desactivada. D'aquesta manera no necessites tenir el fitxer ggb localitzat a cap lloc concret.


Pep Bujosa

photo
1

Hola de nou,

de veritat que no ho entenc. Ja ho he provat tot, moltes gràcies Pep, però continua sense obrir-se. Si obro les activitats directament des del meu ordinador (és a dir, obro l'HTML que hi ha desat al meu ordinador), tot funciona bé, però al penjar-les al servidor, ja no s'obri cap de les activitats ("Error al abrir el archivo: http://elmeuservidor/lameva...;).


Francesc

© 2023 International GeoGebra Institute