downloaden laatste versie

rony roye shared this question 11 years ago
Answered

Onlangs installeerde ik de laatste versie van geogebra (webstart). Ik maakte er al nieuwe bestanden mee aan en van daaruit krijg ik de nieuwe versie opgestart. Vanuit het menu start (geen icoon te vinden op bureaublad) krijg ik telkens de boodschap "Unable to launch the application". Wat is er mis, wie kan me helpen?

Comments (2)

photo
1

beste

over dit probleem is al heel wat heen- en weer 'geforumd'.

Er zijn ook vreemde verschijnselen, zoals het wel of niet functioneren op verschillende computers op school, zelfs in eenzelfde lokaal.

Op het engelstalige forum vind je bovenaan onder troubleshooting wat suggesties, zoals het opkuisen van je cache, het (her)installeren van java...

Op de school heb ik nog niet door wat waar wel of niet werkt, thuis had ik tot vandaag geen problemen, maar vandaag lukt het me ook niet om GeoGebra te openen. Hoe dat nu weer plots uit het niets komt? Ik werk er immers al enkele weken mee zonder problemen.

Ik hoop dat er spoedig een deus ex machina uit de bus valt.

chris

photo
1

waar ik op gehoopt had gebeurde op mijn computer: na anderhalve dag me afvragen wat er (niet) gebeurde, start GeoGebra vanmorgen terug op zonder problemen...

Ik voel me als een automobilist die weinig van motoren afweet, maar blij is dat hij weer rijdt.

chris

© 2023 International GeoGebra Institute