Customized Toolbar not working properly after loading on Geogebra Materials

lewws shared this problem 10 months ago
New

Hi,

I uploaded activity with custom toolbar - reduce only to image tool for student upload.

https://www.geogebra.org/m/sjcgj89a

Advanced Settings were to allow for most actions online

2d4e6dc93203a1bb8af1f2e95b8a3dd3

I can get to open file from local hard disk and upload image.

However, the activity behavior has errors :

1. Unable to pan, zoom, select, move or even delete.

2. Command buttons I created in the activity do not work and instead produce

f4bf7b218014802ffa6d2f8f84a9cafd

the same effect as clicking on the image tool instead.


Below is the activity without buttons, and no Advanced Settings enabled

https://www.geogebra.org/m/jwzzpdes

There is no problem with using the command buttons.

Kindly help to check this problem.

Comments (5)

photo
1

I copied and edited it with firefox and I think it is all right. what browser did you use?

https://www.geogebra.org/m/qcgfkje3

see it with tool bar after zoom and right click

/oJIAAAAASUVORK5CYII=

photo
1

Hi mathmagic,


The one with problem is at https://www.geogebra.org/m/sjcgj89a

I used Chrome to upload and view

photo
1

I think there is a bug

is to uncheck "selection allowed" usefull for you?

photo
1

Yes. I implemented that in another copy.

Thanks

photo
1

You've removed the "Select Tool", try putting it back!https://www.geogebra.org/m/sjcgj89a

photo
© 2020 International GeoGebra Institute