Bug with command ZoomIn[ ]

Juan Carlos Ponce Campuzano shared this problem 2 years ago
Solved

Hi everyone,


I made a few worksheets with a buttons to Zoom in or out with respect a particular point. For example, I used the script ZoomIn[1.2,(0,0)]


They were working fine but now I keep getting an error.


The problem is that everytime I click on the button, I get the following error message:


493b4869e0a6a52826474bf6a477bab5


I thought I made a mistake writing the script but I checked it and upload it again, and still shows the same error message. The weird thing is that they were working just fine... and now they don't... :(


Here are the links to some of the worksheets that show the error message:


https://www.geogebra.org/m/qCSzkRsP

https://www.geogebra.org/m/sMT4Ptcf


https://www.geogebra.org/m/cXgNb58T


https://www.geogebra.org/m/zVZm4KwY


I hope anybody can help me... :)


Thanks... Kind regards.

Comments (6)

photo
1

All the worksheets, that I mentioned before, were made with GeoGebra 5 (mac version).

However, I just made a test creating another button but using GeoGebra 6 (mac version) and I get the same error message:

https://ggbm.at/wsU66bTY

photo
1

I have been looking more worksheets from others users and it seems there is some general problem with the ggb scripting. See this one for example:


https://ggbm.at/tarhQXs6


Click on Erase Trace or Reset buttons and they shows an error message.

photo
1

There was a bug related to Zooming that we fixed in the latest release (an hour ago). I checked some of your applets and they seem to work fine now, please let us know if you can still see some problems.

photo
1

Awesome. It seems everything works perfect now.


Thanks Zbynek. Have a great day.

photo
1

Hi Zbynek,


I just have an extra request, if possible.


Few weeks ago I reported a little issue with worksheets embedded in other websites.

https://help.geogebra.org/topic/bug-in-geogebra-worksheets-embedded-in-website


https://help.geogebra.org/topic/problem-with-geogebra-worksheets-embedded-in-website-ii


The problem was solved. thanks to the GeoGebra support. But I have noticed that sometimes still happens only in tablets. I have checked it only in ipads pro, I don't know if the same happens in other tablets.


Maybe it is a little bug...


Thanks. Kind regards.

photo
2

Is it still a problem after clearing the browser's cache? If so please reply in the correct thread :)

Comments have been locked on this page!

© 2019 International GeoGebra Institute