3D Calculator in offline versie Geogebra 6.0

Elien shared this problem 4 years ago
Not a Problem

Beste


Als ik de nieuwe versie van Geogebra 6.0 download (Windows) dan vind ik nergens de 3D Calculator terug. Vroeger verscheen dit heel eventjes op het scherm en verdween dan opnieuw. Nu verschijnt er niks meer. Ik heb Geogebra eens volledig opnieuw geïnstalleerd, helaas zonder resultaat.


Is er een manier om toch de 3D calculator offline te gebruiken?


Alvast bedankt!


Vriendelijke groeten

Elien

Comments (5)

photo
1

Kan je zeggen welke versie je installeerde 6.0. ... op Windows 10?

Installatieproblemen met 6.0.379 werden reeds eerder gesignaleerd: onmogelijkheid om te installeren, melding van een javaprobleem. Dit probleem werd nog niet aangekaart.

Offline kan je wel nog altijd GeoGebra Classic gebruiken, de vroegere interface van versie 5, die parallel met versie 6 nog steeds geupdated wordt. Je kunt beide versies ook samen draaien op je computer zonder dat de ene de andere overschrijft. Dat lost je probleem met versie 6 niet op, maar je kan wel verder met 3D

chris

photo
1

Beste

Inderdaad, versie 6.0.379 op Windows 10.

Ik had versie 5.0 reeds verwijderd, maar zal eens zoeken waar ik deze opnieuw kan downloaden. Ik werkte inderdaad met de online versie.

Ik vraag op school dan ook na om de twee versies naast elkaar te installeren.

Bedankt voor je reactie!

Vriendelijke groeten

Elien

photo
1

Hi, if 3D menu item shows up and then disappears it means that WebGL, the underlying technology of 3D is not working on your PC. Please try upgrading the drivers. You can also try opening http://webglreport.com/ in a browser and see if it gives you any relevant information.

photo
1

Elien

met Zbynek heb je meteen ook het technisch antwoord van de ontwikkelaars dat ik j eniet kon geven.

Wat de versie 5 betreft, je vind die op de downloadpagina rechtsonder als 'GeoGebra Klassiek'.

chris

photo
1

Hallo


Volgens mijn browser is WebGL in orde... Ik heb mijn computer ook zo goed mogelijk geüpdatet maar nog steeds geen beterschap. Als het normaal gezien wel zou moeten lukken om 3D te openen in de offline versie in 6.0, dan ligt het probleem aan mijn computer en ga ik verder op zoek naar de oorzaak.


Wat versie 5 betreft, ondertussen had ik het gevonden. Toch bedankt!


Vriendelijke groeten

Elien

© 2021 International GeoGebra Institute